Belgisch fruitbier met een frisse, tropische smaak

Yell'Oh Fruitbier Belgisch LiefmansDe Belgische bierbrouwer Liefmans introduceert een nieuw fruitbier, Yell’Oh. Dit bier is samengesteld uit een best wel gedurfde mix van ananas, limoen, vlierbloesem, basilicum, appel en bier.

Volgens Liefmans is Yell’Oh een verfrissend Belgisch fruitbiertje met een tropische bite. In tegenstelling tot de meeste bieren hoor je dit fruitbier ‘on the rocks’. Dat is heel eenvoudig: je vult een glas voor driekwart met ijsblokjes, daarna schenk je het vol met Yell’Oh  en om daarna heerlijk te kunnen genieten van je frisse Belgische fruitbiertje. Yell'Oh Liefmand Belsch fruitbiertjeHet alcoholpercentage van 3,8% is vrij laag, daardoor smaakt het lekker fris. Dat wordt nog eens benadrukt door de frisse, exotisch smaak van ananas, limoen, vlierbloesem, basilicum en appel die je ongetwijfeld in de vakantiestemming zal brengen.

Je kunt het Yell’Oh van Liefmans kopen in de horeca en bij de supermarkt. Het Yell’Oh flesje kun je makkelijker herkennen, het is namelijk een leuk, wit-geel gestreept flesje. Rosa Merckx, de eerste vrouwelijke brouwmeester van België, staat ook op het etiket. Zij legde namelijk de basis voor de huidige smaak van de brouwsels van Liefmans. Ze zijn verpakt als 4-pack, en daardoor ook leuk om cadeau te geven.