Welkom op Eetzaken.nl, wij willen je hier graag van alles vertellen over eten en alles wat daarbij hoort!

Tips en recepten

lekkerre hapjes zelf makenJe vindt hier straks een heleboel tips en eenvoudige recepten die je zelf makkelijk in je eigen keuken kunt gebruiken, een overzicht van de eetgewoontes en drinkgewoontes in vele (vakantie)landen met adressen van de restaurants in Nederland en omringende landen waar je de traditionele gerechten uit die landen ook kunt krijgen.

Bovendien zullen wij ook een aantal (amateur)koks en restauranthouders aan het woord laten over hun favoriete traditionele gerechten.

 

Eetgewoontes en drinkgewoontes in diverse landen

vlees op spiesjesHiernaast vind je al wat links naar informatie over eet- en drinkgewoonten in een heleboel landen, aangevuld met informatie over de traditionele gerechten in die landen, alsmede links naar de restaurants in Nederland waar je ook van die overheerlijke traditionele gerechten kunt genieten. We zijn hard bezig om dit overzicht uit te breiden.

Hiermee willen we je van harte uitnodigen om eens verder te kijken naar gerechten, en ook eens te proeven van gerechten en drankjes die men in andere landen lekker vindt. Bovendien bieden we je, als je vakantieplannen hebt, zo ook de nodige informatie over de eet- en drinkgewoontes in het land dat je gaat bezoeken.