Pesto Tosti

recept tosti met pesto

 

Deze Pesto Tosti is ontstaan toen ik een tijdje geleden iets nieuws wilde uitproberen. Ik had zin in een tosti en dus ben ik die gaan maken. Toen ik ermee bezig was leek het me ook heel lekker om er pesto bij te doen en laat dat nou net in de koelkast gestaan hebben.

Sindsdien heb ik heel veel tosti’s op deze manier gemaakt, want ze zijn gewoon ontzettend lekker en makkelijk en snel klaar te maken. Het duurt ongeveer 10 minuten en ik vind dit erg lekker en wil het dus graag delen.

Ingrediënten

 • Pesto
 • 2 sneetjes brood
 • ongeveer 4 plakjes kaas
 • 2 plakjes salami (of ham)
 • een halve tomaat

Bereiding

 • Besmeer de 2 sneetjes brood met pesto
 • Leg op één van de sneetjes de plakjes kaas
 • Leg de plakjes salami over de kaas
 • Snijd de tomaat in plakjes en leg ze op de salami
 • Leg andere sneetje brood met de besmeerde zijde op het belegde sneetje
 • Snijd deze sandwich in 2-en en leg de helften in het tosti-ijzer

Intussen kun je even keuken gaan opruimen. Als de tosti’s klaar zijn, doe je er eventueel nog wat curry of ketchup naar smaak bij, of een beetje pastasaus.

 

Eet smakelijk!