Eetgewoontes en drinkgewoontes in andere landen

Eetgewoontes en drinkgewoontes. Eten en drinken in andere landen.

Eten en drinken doen we allemaal. Maar wat en wanneer we precies eten en drinken verschilt nogal. Hieronder vind je een overzicht naar pagina’s met informatie over de eetgewoonten en drinkgewoonten in een heleboel landen, aangevuld met informatie over de traditionele en populaire gerechten in die landen. Want het is per land toch heel verschillend, wat daar gegeten en gedronken wordt.

We zijn nog hard bezig om dit overzicht nog verder uit te breiden. De bedoeling is dat we alle Europese landen opnemen, alsmede de meest bekende landen overzee. Het is eigenlijk verbazend hoeveel de eet- en drinkgewoontes kunnen verschillen, terwijl die landen soms niet eens zo heel ver van ons land zijn verwijderd.

Eetzaken

Binnenkort zullen we hier ook een overzicht publiceren van eetzaakjes en restaurants in Nederland waar je ook van die overheerlijke traditionele gerechten uit de diverse landen kunt genieten.

Eetgewoontes in andere landen

Tips?

Als je tips of aanvullingen voor ons heb, dan houden we ons van harte aanbevolen, je kunt ons probleemloos bereiken via het contactformulier.