Hallo, leuk dat u mijn website bezoekt. Mag ik mij even aan u voorstellen? Mijn naam is Natasha, ik ben 47 jaar en ik werk in het onderwijs. Ik heb 2 dochtertjes, van 13 en 15 jaar.

Eén van mijn liefhebberijen is koken, bakken en lekker eten, liefst met een paar leuke vrienden. Eigenlijk ben ik er mijn hele leven al gek op geweest. Met verjaardagen kan ik mij dan ook heerlijk uitleven. Wie wil, kan altijd blijven eten. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, denk ik altijd. Ik maak regelmatig allerlei gerechten en ovenschotels klaar en dat wordt door mijn gasten altijd erg gewaardeerd. Er wordt dan gezegd dat ik me wel veel werk op mijn hals haal. Dat klopt natuurlijk ook wel, maar zolang ik het met plezier doe, is dat niet zo erg. Wat ik heel leuk vind, is dat mijn oudste dochter zich ook wat meer in het koken gaat interesseren. Ze stelt steeds meer vragen en wil ook steeds vaker helpen met koken.

Ik vind het leuk om me nog wat meer in eten en voeding te gaan verdiepen en u met deze site op de hoogte te houden van allerlei zaken die met eten te maken hebben. Wij zijn met name hard bezig om de pagina’s over de eetgewoontes van de diverse landen te verbeteren en uit te breiden.

 

Heel veel lees-/kook- en eetplezier!
Hartelijke groeten, Natasha.