Eten en drinken voor echte mannen

Een mannenblog zonder babes, auto’s of sport.. bestaat dat wel? Het antwoord is ‘Ja, dat bestaat!’. Sixpacks.be is een blog voor mannen maar zonder bovengenoemde onderwerpen. Deze blog gaat namelijk over eten en drinken, iets waar de moderne man toch ook meer en meer mee bezig is.

Terwijl vroeger de vrouw moest zorgen dat het eten op tafel stond tegen dat de man thuis kwam zie je nu meer en meer dat mannen zelf in de keuken willen staan en actief bezig zijn met alles wat te maken heeft met eten of drinken.

Sixpacks.be bevat een leuk allegaartje van recepten, reviews over bier of andere dranken en soms ook gewoon iemand zijn mening over een “culinair onderwerp”. De populairste onderwerpen op de blog zijn de reviews van verschillende champagnehuizen waar de schrijvers op bezoek zijn geweest. De artikelen staan vol met tips en tricks voor wie graag een glaasje bubbels drinkt. Daarnaast kan je ook de meest complete bierlijst van het internet vinden op de site. Deze lijst gaat enkel over Belgische bieren maar dat wil niet zeggen dat de Nederlanders in de kou moeten blijven staan. Er wordt ook wel eens iets over Nederlands bier geschreven.

Voor meer info bezoek je natuurlijk gewoon de website. Suggesties over onderwerpen zijn steeds meer dan welkom. Oh ja, als je vanavond je vrouw of vriendin verrast met één de recepten die je op Sixspacks.be hebt gevonden, laat dan ook even weten wat ze er van vond. De schrijvers van Sixpacks.be blijven natuurlijk mannen en die zijn wel degelijk geïnteresseerd in wat vrouwen wat hun kook- en andere kunsten vinden!

Lees ook:  PvdA Kamerlid wil herkomst voedsel op etiket