Melitta Latticia OT koffiemachine voor het lekkerste melkschuim

De nieuwe, volautomatische Latticia OT koffiemachine van Melitta heeft een innovatief, veelbelovend klinkend melkschuimsysteem, LATTEperfection genaamd. Dit systeem schuimt de melk niet één, maar twee keer op voor de perfecte temperatuur en stevige doch fluwelige schuimstructuur.

Van café crème tot latte macchiato

Heb je zin in een latte macchiato? Of ga je toch liever voor een simpele espresso? Met één druk op de knop selecteer je de koffiespecialiteit die je wil. Vervolgens maalt de muisstille, stalen geïntegreerde molen de koffiebonen. Over de volgorde van het zetten hoef jij je ook geen zorgen meer te maken. Dit regelt de Melitta Latticia namelijk automatisch voor je. Wel kun je zelf de sterkte van de koffie (mild, medium of sterk) aanpassen aan de hand van een draaiknop.

Melitta Latticia OT koffiemachine melkschuim perfect automatisch

Perfect melkschuim

Een van de meest in het oog springende eigenschappen van de Latticia® OT is het LATTEperfection systeem. Deze schuimt het melk twee keer op in plaats van slechts eenmaal. Dit zorgt ervoor dat het melkschuim een fijne ‘microschuim’ structuur heeft, stevig en fluwelig is en de perfecte temperatuur, zo’n 70°C, heeft.

Reiniging- en ontkalking

Wil je het maximale uit je koffiemachine halen? Dan moet je je deze regelmatig onderhouden. Dit is voor de Melitta Latticia® OT niet anders. Wel wordt het je met deze volautomatische koffiemachine wat makkelijker gemaakt. De Latticia OT heeft namelijk een automatisch reinigings- en ontkalkingsprogramma. Deze geeft aan wanneer de machine toe is aan een beurt. Heel vaak zal dit niet zijn: de Latticia is namelijk uitgerust met het Melitta Pro Aqua-filter patroon. Dit filterpatroon voorkomt kalkafzetting in het watercircuit.

Lees ook:  Whiskey of whisky?

Wil je jouw Latticia® OT of andere koffiemachine ontkalken? Dit kan niet zonder ontkalkingsmiddel.

Meer weten?

De nieuwe Melitta Latticia® OT is verkrijgbaar bij diverse webshops, waaronder Bol.com, en heeft een vanafprijs van €599.

Perfecte Capuccino met de Melitta Latticia OT koffiemachine