Ruil je oude pannen in bij Blokker voor extra korting!

Zijn jouw pannen aan vervanging toe? Dan moet je bij Blokker zijn. Niet alleen voor je nieuwe pan of pannen, maar ook om je oude pannen in te leveren. Je krijgt namelijk 5% korting op je nieuwe pan als je je oude inlevert.

Bovendien recyclet Blokker vervolgens de oude pannen. Dit is dus niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu.

Duurzaamheidsambitie

Met dit duurzame initiatief hoopt Blokker zijn steentje bij te dragen aan de circulaire economie en verspilling te voorkomen. CEO Janine Hölscher: “Een aanzienlijk deel van onze omzet bestaat uit de verkoop van pannen. Door deze volledig te recyclen, dragen wij nog meer bij aan onze circulaire economie en willen we de consument stimuleren om hun oude pan niet zomaar weg te gooien.”

Zo werkt het

  • Stap 1: Je neemt je oude pan of pannen mee naar je lokale Blokker en zoekt een nieuwe pan naar wens uit
  • Stap 2: Lever je oude pan(nen) bij het afrekenen in en je krijgt 5% korting op je nieuwe pan
  • Stap 3: Blokker recyclet vervolgens je oude pan(nen), terwijl jij van je nieuwe, afgeprijsde nieuwe geniet

Voorwaarden

Natuurlijk zijn er wel wat kanttekeningen. De actie geldt bijvoorbeeld in principe voor alle merken en pannen in het Blokker-assortiment, met uitzondering van elektrische pannen. Ook geldt de korting uitsluitend bij directe aankoop van een nieuwe pan — de ene dag je oude inleveren om vervolgens later korting te krijgen zit er niet in. Ten slotte krijg je geen ‘stapelkorting’ als je meerdere oude pannen inlevert, de korting is en blijft 5%. Is de nieuwe pan die je op het oog hebt al afgeprijsd? Dan komt de 5% korting hier bovenop.

Lees ook:  Lamsvlees kopen? Dit is waar je op moet letten!

Assortiment

De verkoop van pannen is een van de core businesses van Blokker, zoals Janine Hölscher al benadrukte. Het assortiment pannen bij de Blokker is dan ook extreem uitgebreid. Van braadpannen tot grillpannen en van koekenpannen tot zeer complete pannensets, bij Blokker vind je het allemaal.