Nog lekkerder barbecueën met houtsnippers met whisky-aroma

BBQ Jack Daniels Wiskey houtsnippersBarbecueën is een lekkere en gezellige bezigheid. Wat is er nu fijner dan samen met je familie en/of vrienden een lekker stukje vlees op de barbecue te leggen, onder het genot van een lekker drankje?

Als je wilt dat je vlees nóg lekkerder wordt, kun je ook speciale houtsnippers in het vuur leggen. Deze zorgen niet alleen voor een nog lekkerder geurend vuurtje, maar geven het vlees ook een heerlijk smaakje.

Heel lekker zijn houtsnippers met een whiskey-aroma. Point-Virgule, een expert op dit gebied, introduceert houtsnippers die zijn gemaakt van de eiken vaten waarin de Jack Daniel’s Whiskey gerijpt is. Ze zijn heel eenvoudig te gebruiken: je strooit gewoon een handvol snippers op de houtskool zodat de heerlijke whisky-aroma’s tot diep in het vlees door kunnen dringen. Om het effect nog te versterken, is het aangeraden de snippers eerst een kwartiertje in water te drenken. Je kunt de snippers ook op een elektrische of gasgrill gebruiken. Dat doe je door een handvol droge chips in folie te wikkelen, de uiteinden open te laten, er ook wat gaatjes in te prikken en dat vervolgens op de grill te leggen.

De Point Virgule Jack Daniels Houtsnippers zijn te koop via Bol.com voor € 12,95.