Severin volautomatische CP 3537 Citruspers

Helemaal passend bij de huidige trend naar gezond en vers eten en drinken brengt Severin haar automatische citruspers nogmaals onder de aandacht. Bij de volautomatische CP 3537 gaat alles vanzelf, volgens Severin. De citruspers doet zijn werk dankzij de innovatieve technologie met één druk op de knop. Zelfs de laatste druppel sap wordt door de Severin citruspers uit de vrucht geperst, ongeacht of het nu een sinaasappel, grapefruit, citroen of limoen is. Zo kun jij je elke dag moeiteloos beginnen met een eerlijk glas vers en gezond vruchtensap.

Alle soorten citrusvruchten

Dankzij de Multi-size perskegel is de Severin CP 3537 citruspers geschikt voor kleine en grote citrusvruchten. Je hoeft de perskegel dus niet te wisselen als je vruchten van verschillende grootte wilt persen, ideaal. Hij heeft een inhoud van 400 ml en een vermogen van 50 W. Door de gesloten constructie heb je geen last van spatten tijdens het persen en blijven het aanrecht en je kleren schoon. Hij staat daarbij stevig op zijn rubberen antislipvoetjes. Door de praktische gietopening met druppelstop kun je het sap rechtstreeks in het glas schenken.

Makkelijk schoonmaken

Ook het schoonmaken van de Severin CP 3537 is dankzij het Easy-clean concept heel gemakkelijk want de perskegel, vruchtvleeszeef, sapkom en deksel kunnen gewoon in de vaatwasser.

Bestellen

De Severin CP 3537 Volautomatische Citruspers is verkrijgbaar in diverse elektronicawinkels en webshops en heeft een adviesprijs van € 69,95. Hij is o.a. bij bol.com verkrijgbaar.

Lees ook:  Gezond eten aan de deur