Van toko tot supermarktketen en webshop

Niet veel mensen zijn op de hoogte van het succesverhaal van Amazing Oriental. Aan de Nieuwmarkt in Amsterdam werd in 1986 de eerste haar eerste Aziatische toko van Amazing Oriental (東方行) geopend. Deze kleine Oriental bestaat nog steeds.

Noedels en andere Oosterse producten

Amazing OrientalWie er een kijkje komt nemen, zal merken dat deze toko nog steeds de sfeer van vroeger ademt. De schappen staan vol met verschillende noedels en andere Oosterse producten. De gangpaden zijn zo smal dat er slechts één persoon doorheen kan lopen. Het is er vol, alle beschikbare ruimte wordt gebruikt voor het uitstallen van producten. Dat is hard nodig want Amazing Oriental heeft met meer dan 10.000 authentieke producten uit Azië het breedste assortiment aan Aziatische producten.

Grootste Aziatische supermarktketen

Amazing Oriental is in de loop der jaren uitgegroeid tot de grootste Aziatische supermarktketen in Nederland. Het bedrijf heeft nu inmiddels 20 fysieke winkels. Ook zijn er 8 vestiging in Spanje. En tegenwoordig zijn we met 8 vestigingen zelfs in Spanje te vinden.

Amazing Oriental

Webwinkel

Naast de fysieke winkels heeft Amazing Oriental ook een webwinkel, amazingoriental.com. In deze webwinkel wordt het aanbod, dat nu uit 5.000 Aziatische producten bestaat, wekelijks aangevuld. Alle bestellingen gaan via PostNL en de klanten beoordelen de webshop gemiddeld met een 9. Het online bestellen van Oosterse en Aziatische producten is nu dus nog makkelijker dan ooit.

Lees ook:  Steeds meer groente en fruit zonder landbouwgif in de supermarkt